Particulier

ONZE WERKWIJZE – Particulier

Alles start met een persoonlijke kennismaking. Door middel van een intake gesprek kunnen we jullie wensen en behoeften in kaart te brengen. Op deze manier kunnen we jullie leren kennen en kunnen we een kijkje nemen in het huis die jullie graag door ons willen laten inrichten of restylen. Ons doel is om van jullie huis een echt thuis te maken. We zorgen er voor dat de ruimte zo goed mogelijk naar jullie wensen wordt ingericht en dat het een praktische, leefbare en sfeervolle ruimte wordt!

Naar aanleiding van ons vrijblijvende intake gesprek wordt er een offerte op maat voor jullie gemaakt. In deze offerte staat gespecificeerd wat wij voor jullie gaan uitwerken, de tijdsplanning en aansluitend de kosten zodat jullie een goed idee hebben van het proces. Wanneer alles naar jullie wens is, gaan wij voor je aan de slag!

Tijdens de presentatie van ons projectplan zullen wij ons ontwerp voor je toelichten.  We nemen jullie mee door het plan en maken het concept visueel en inzichtelijk  door middel van moodboards, een materialen-, verlichting- en meubelplan, diverse plattegrond tekeningen en andere aanvullingen. Na de presentatie blijft het projectplan bij jullie, zodat je nog eens op je gemak alles door kunt lezen.

De ontwerppresentatie is het start van jullie interieur project. Jullie zijn vrij om te beslissen wat er vervolgens met het plan gaat gebeuren. Natuurlijk begeleiden wij jullie hierbij graag en ondersteunen wij jullie waar nodig. Dit kan zijn bij advies over aankopen, maar ook in de vorm van projectbegeleiding tijdens de uitvoering.

Toch nog vragen of heb je interesse in een vrijblijvende intake?
Neem dan gerust contact met ons op!

Femkeido Interior Design - nieuwbouwwoning Gorinchem