We inspireren, creëren en kiezen er bewust voor om kleurrijk te zijn.

Hier staan we voor

Ons uitgangspunt bij alles wat we doen: wij durven te kiezen. Voor jou, voor kleur, voor kwaliteit. Wij hakken de knopen door, maken een gedurfd concept dat toch rust uitstraalt en kiezen voor vakmanschap en hoogwaardige materialen. Want een fijn interieur is belangrijk. Het is een reflectie van wie je bent en heeft invloed op hoe je je voelt.
Je mag van ons verwachten dat we heldere afspraken met je maken en die nakomen. Zodat het uitbesteden van zoiets belangrijks in je leven een prettige ervaring is.

Onze mensen

Margriet de Goede

Back office

Chris Asscheman

Maatwerk

Sarkis Biesaart

Maatwerk

Femke Dekker

Studio

Sharon Deken

Studio

Luuk ter Braak

Maatwerk

Britt Brijder

Studio

Sara Veldman

Studio

Jerry van der Ploeg

Shop Rotterdam

Martijn van Buuren

Maatwerk

Laura van Geest

Shop Rotterdam

Tess Perry

Shop Voorburg

Pranay Panchoe

Maatwerk

Linda van den Elshout

Shop Voorburg

Rob Korporaal

Logistiek

Job Linthorst

Maatwerk

Amber van Staalduinen

Studio

Oli Carter

Maatwerk

Anouk Smit

Shop Voorburg

Debby van Buuren

Maatwerk

Tobias Kraaijeveld

Maatwerk

Elma Roze

Back office

Froukje van der Velde

Shop Rotterdam

Max Vrijenhoek

Maatwerk

Onze vacatures

32 uur

VACATURE bezorger/handyman

Heb jij tijd over doordeweeks en wil je graag wat bijverdienen? Of heb je wellicht een tussenjaar en ben je op zoek naar een leuke baan? Als bezorger/handyman van Femkeido reis je samen met onze Rob door heel Nederland om de, door de ontwerpers bedachte, interieurplannen tot leven te brengen.

0-40 uur

open sollicitatie

Femkeido is een ontwerpstudio, 2 winkels en maatwerkbedrijf. Geen dag bij ons is hetzelfde! We zijn de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een platte organisatie waarin natuurlijk verantwoordelijkheid en inzet belangrijk vinden, net zoals open communiceren. Iedereen is onderdeel van een enthousiast team en een meetellende schakel met een stem.

Denk jij dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? We horen je graag via contact@femkeido.nl

Zo begon het

Femke, waar we onze naam aan te danken hebben, begon meer dan 10 jaar geleden met ontwerpen als hobby. Haar voorliefde voor kleuren en texturen en een opleiding Binnenhuisarchitectuur leverden al snel een groeiend portfolio op. Klanten kozen bewust voor de herkenbare Femkeido-stijl. Haar baan opzeggen en er helemaal voor gaan, voelde daarom als een logische stap.

De studio en winkel, in Delft en later in Voorburg, werden binnen korte tijd een maatje te klein. De eenmanszaak groeide uit tot een professionele organisatie met een ontwerpstudio waar onze vaste ontwerpers allemaal werken volgens de Femkeido-filosofie. Met twee inspirerende shops plus een eigen meubelmakerij. Kortom: een bedrijf waar je terechtkunt voor het totaalplaatje.

Wist je trouwens dat je de naam Femkeido uitspreekt als Femkijdo?