We inspireren, creëren en kiezen er bewust voor om kleurrijk te zijn.

Hier staan we voor

Ons uitgangspunt bij alles wat we doen: wij durven te kiezen. Voor jou, voor kleur, voor kwaliteit. Wij hakken de knopen door, maken een gedurfd concept dat toch rust uitstraalt en kiezen voor vakmanschap en hoogwaardige materialen. Want een fijn interieur is belangrijk. Het is een reflectie van wie je bent en heeft invloed op hoe je je voelt.
Je mag van ons verwachten dat we heldere afspraken met je maken en die nakomen. Zodat het uitbesteden van zoiets belangrijks in je leven een prettige ervaring is.

Onze mensen

Margriet de Goede

Back office

Chris Asscheman

Maatwerk

Luuk ter Braak

Maatwerk

Femke Dekker

Ontwerpstudio

Pranay Panchoe

Maatwerk

Xander Vis

Maatwerk

Sara Veldman

Ontwerpstudio

Linda van den Elshout

Shop Voorburg

Martijn van Buuren

Maatwerk

Jerry van der Ploeg

Shop Rotterdam

Job Linthorst

Maatwerk

Florien Ferdinandus

Shop Rotterdam

Tess Perry

Shop Voorburg

Oli Carter

Maatwerk

Britt Brijder

Ontwerpstudio

Charlotte Wagner

Shop Rotterdam

Roel de Vreede

Maatwerk

Amber van Staalduinen

Ontwerpstudio

Rob Korporaal

Logistiek

Tobias Kraaijeveld

Maatwerk

Thijs Gosling

Logistiek

Elma Roze

Back office

Max Vrijenhoek

Maatwerk

Debby van Buuren

Maatwerk

Onze vacatures

0 – 40 uur

open sollicitatie

Femkeido is een ontwerpstudio, 2 winkels en meubelmakerij. Geen dag bij ons is hetzelfde! We zijn een platte organisatie waarin we verantwoordelijkheid en inzet belangrijk vinden. Iedereen is onderdeel van een enthousiast team en een meetellende schakel met een stem.

.

Past deze denkwijze bij jou? En denk jij dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Loop gerust even binnen of mail ons via [email protected]

Zo begon het

Femke, waar we onze naam aan te danken hebben, begon meer dan 10 jaar geleden met ontwerpen als hobby. Haar voorliefde voor kleuren en texturen en een opleiding Binnenhuisarchitectuur leverden al snel een groeiend portfolio op. Klanten kozen bewust voor de herkenbare Femkeido-stijl. Haar baan opzeggen en er helemaal voor gaan, voelde daarom als een logische stap.

De studio en winkel, in Delft en later in Voorburg, werden binnen korte tijd een maatje te klein. De eenmanszaak groeide uit tot een professionele organisatie met een ontwerpstudio waar onze vaste ontwerpers allemaal werken volgens de Femkeido-filosofie. Met twee inspirerende shops plus een eigen meubelmakerij. Kortom: een bedrijf waar je terechtkunt voor het totaalplaatje.

Wist je trouwens dat je de naam Femkeido uitspreekt als Femkijdo?