We inspireren, creëren en kiezen er bewust voor om kleurrijk te zijn.

Hier staan we voor

Ons uitgangspunt bij alles wat we doen: wij durven te kiezen. Voor jou, voor kleur, voor kwaliteit. Wij hakken de knopen door, maken een gedurfd concept dat toch rust uitstraalt en kiezen voor vakmanschap en hoogwaardige materialen. Want een fijn interieur is belangrijk. Het is een reflectie van wie je bent en heeft invloed op hoe je je voelt.
Je mag van ons verwachten dat we heldere afspraken met je maken en die nakomen. Zodat het uitbesteden van zoiets belangrijks in je leven een prettige ervaring is.

Onze mensen

Margriet de Goede

Back office

Chris Asscheman

Maatwerk

Femke Dekker

Studio

Luuk ter Braak

Maatwerk

Sharon Deken

Studio

Sara Veldman

Studio

Britt Brijder

Studio

Martijn van Buuren

Maatwerk

Jerry van der Ploeg

Shop Rotterdam

Dimphy Schaap

Shop Voorburg

Laura van Geest

Shop Rotterdam

Pranay Panchoe

Maatwerk

Linda van den Elshout

Shop Voorburg

Job Linthorst

Maatwerk

Tess Perry

Shop Voorburg

Amber van Staalduinen

Studio

Rob Korporaal

Logistiek

Max Vrijenhoek

Maatwerk

Debby van Buuren

Maatwerk

Tobias Kraaijeveld

Maatwerk

Froukje van de Velde

Shop Rotterdam

Oli Carter

Maatwerk

Sam de Jonge

Logistiek

Onze vacatures

Fulltime

VACATURE ZELFSTANDIG MEUBELMAKER

Bij Femkeido Maatwerk gaan we weer uitbreiden! Vanwege aanhoudende topdrukte hebben we besloten wederom meer mankracht aan te gaan trekken. Wij zijn dan ook per direct op zoek naar een vakvolwassen en zelfstandig meubelmaker.
Ons bedrijf streeft naar het in dienst hebben van zelfstandig meubelmakers die een volledig project kunnen oppakken van begin tot eind, die creatief zijn en gevoel hebben voor ontwerp.

0-40

open sollicitatie

Femkeido is een ontwerpstudio, 2 winkels en maatwerkbedrijf. Geen dag bij ons is hetzelfde! We zijn de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een platte organisatie waarin natuurlijk verantwoordelijkheid en inzet belangrijk vinden, net zoals open communiceren. Iedereen is onderdeel van een enthousiast team en een meetellende schakel met een stem.

Denk jij dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? We horen je graag via contact@femkeido.nl

Zo begon het

Femke, waar we onze naam aan te danken hebben, begon meer dan 10 jaar geleden met ontwerpen als hobby. Haar voorliefde voor kleuren en texturen en een opleiding Binnenhuisarchitectuur leverden al snel een groeiend portfolio op. Klanten kozen bewust voor de herkenbare Femkeido-stijl. Haar baan opzeggen en er helemaal voor gaan, voelde daarom als een logische stap.

De studio en winkel, in Delft en later in Voorburg, werden binnen korte tijd een maatje te klein. De eenmanszaak groeide uit tot een professionele organisatie met een ontwerpstudio waar onze vaste ontwerpers allemaal werken volgens de Femkeido-filosofie. Met twee inspirerende shops plus een eigen meubelmakerij. Kortom: een bedrijf waar je terechtkunt voor het totaalplaatje.

Wist je trouwens dat je de naam Femkeido uitspreekt als Femkijdo?