Ontdek de interieurmerken waar wij fan van zijn in onze shops in Voorburg en Rotterdam.

Inspiratie in onze shops

Heeft je interieur een opfrisser nodig? Dan kun je terecht in Voorburg en Rotterdam voor een mondeling advies. In onze shops gaan we anderhalf uur lang aan de slag met jouw interieuruitdaging. We bekijken meubels, materialen en hakken samen knopen door. Ook zonder afspraak kun je in de shops terecht. Om inspiratie op te doen of om een cadeautje te scoren.

Hebben we een ontwerp voor je gemaakt in onze studio? Dan zie je in de shops wat we voor je geselecteerd hebben. En kun je een alternatief uitzoeken, als dat nodig is. Handig: we kunnen je meubels bestellen en in 1 keer uit laten leveren op de datum die jou uitkomt.

Welkom in Voorburg

Onze unieke Femkeido-stijl komt tot leven in de mooiste straat van Voorburg. We helpen je er met de interieurvragen waar je zelf niet uitkomt. Maar zelf rondsnuffelen mag natuurlijk ook. Je kunt er zelfs even gluren in onze studio want onze ontwerpers hebben hier hun vaste plek.

Herenstraat 133
070 – 415 85 91
voorburg@femkeido.nl

Openingstijden
di t/m za 10:00 – 17:00 uur

Welkom in Rotterdam

Het centrum van Rotterdam vrolijkt op door deze kleurrijke Femkeido-shop. Je bent er van harte welkom om je te laten inspireren door twee verdiepingen met interieurmerken. Op zoek naar een specifieke kleur of behang? Als officieel dealer kunnen we je die, net als in Voorburg, zo laten zien. En voor je bestellen.

Pannekoekstraat 56A
010 – 226 97 62
rotterdam@femkeido.nl

Openingstijden
di t/m vr 10:00 – 18:00 uur
za 10:00 – 17:00 uur

Een merk waar we gek op zijn: MUUTO

Niet meer weg te denken: Muuto. Dit Scandinavische merk kenmerkt zich naar eigen zeggen door ‘esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en een eerlijke expressie’. Het woord Muuto is afgeleid van muutos, Fins voor nieuw perspectief, wat het merk waarmaakt door te werken met een creatief team in combinatie met hedendaagse ontwerpers.

Muuto is één van de eerste merken van Femkeido die op zoek ging naar toekomstgerichte materialen, zoals het hergebruik van PET flessen voor onze all-time favourite; de Restore Basket. Of de toepassing van plastic- en houtvezels in de Fiber Chair, die je in dit project ziet.

In onze winkels zie je de frisse designs van Muuto overal, kom je ze een keer bekijken in Voorburg of Rotterdam?

Onze merken