Ontdek de interieurmerken waar wij fan van zijn in onze shops in Voorburg en Rotterdam.

Inspiratie in onze shops

Heeft je interieur een opfrisser nodig? Dan kun je terecht in Voorburg en Rotterdam voor een mondeling advies. In onze shops gaan we anderhalf uur lang aan de slag met jouw interieuruitdaging. We bekijken meubels, materialen en hakken samen knopen door. Ook zonder afspraak kun je in de shops terecht. Om inspiratie op te doen of om een cadeautje te scoren.

Hebben we een ontwerp voor je gemaakt in onze studio? Dan zie je in de shops wat we voor je geselecteerd hebben. En kun je een alternatief uitzoeken, als dat nodig is. Handig: we kunnen je meubels bestellen en in 1 keer uit laten leveren op de datum die jou uitkomt.

Welkom in Voorburg

Onze unieke Femkeido-stijl komt tot leven in de mooiste straat van Voorburg. We helpen je er met de interieurvragen waar je zelf niet uitkomt. Maar zelf rondsnuffelen mag natuurlijk ook. Je kunt er zelfs even gluren in onze studio want onze ontwerpers hebben hier hun vaste plek.

Herenstraat 133
070 – 415 85 91
voorburg@femkeido.nl

Openingstijden
di t/m vr 9:30 – 17:00 uur
za 10:00 – 17:00 uur

Welkom in Rotterdam

Het centrum van Rotterdam vrolijkt op door deze kleurrijke Femkeido-shop. Je bent er van harte welkom om je te laten inspireren door twee verdiepingen met interieurmerken. Op zoek naar een specifieke kleur of behang? Als officieel dealer kunnen we je die, net als in Voorburg, zo laten zien. En voor je bestellen.

Pannekoekstraat 56A
010 – 226 97 62
rotterdam@femkeido.nl

Openingstijden
di t/m vr 10:00 – 18:00 uur
za 10:00 – 17:00 uur

Een merk waar we gek op zijn: Vitra

Als echte designliefhebber kun je niet om het Zwitserse Vitra heen. Het bedrijf geeft al jaren beroemde ontwerpen uit van klinkende namen als Charles en Ray Eames, Eero Saarinen en Hella Jongerius. Niet gek dus dat een bezoekje aan de beroemde Vitra Campus regelmatig op onze agenda staat.
We zijn fan van de echte klassiekers van Vitra omdat die nog steeds modern aanvoelen. Daarom zijn bijvoorbeeld de Eames-eetkamerstoelen een vast onderdeel van onze collectie.
Kom je ze een keer bekijken in Voorburg of Rotterdam?

Onze merken