Omdat onze ontwerpers en vakmensen zo goed op elkaar zijn ingespeeld, hebben we voor elke interieuruitdaging een passende oplossing.

Van a tot z

Bij ons kun je terecht voor het totaalpakket: ontwerp, maatwerk én uitvoering.
Zo’n opdracht begint met een persoonlijke intake. Daarin bepalen we samen wat we gaan doen, wat de planning is en hoor je wat de kosten zijn.
Ben je geholpen met alleen een advies,
het stylen van je interieur of hulp bij het uitzoeken van een meubel?
Ook dan helpen we je graag.

over ons

onze aanpak

We koppelen de juiste ontwerper aan jouw opdracht. Wel zo makkelijk: die blijft tijdens het ontwerpproces steeds je aanspreekpunt.

We kijken als eerste naar de praktische kant van het ontwerp. Hoe kun je jouw ruimte het beste indelen? En wat voor soort maatwerk past daarbij? We komen met oplossingen die naadloos aansluiten bij je wensen. Daarna maken we een stijlconcept waarin de aankleding belangrijk is. Denk aan vloeren en gordijnen. Met ons sterke netwerk van onderaannemers wordt dit in de uitvoeringsfase tot in de puntjes voor je verzorgd. Als laatste vertalen we jouw stijlconcept naar een concrete uitwerking in kleur en voorstellen voor meubels.

Alle onderdelen van je ontwerp zie je terug in de presentatie die je van ons krijgt. Met daarin overzichtelijke 2D- of 3D-visualisaties.

Maatwerkoplossingen

Blij met je interieurontwerp? Tijd voor onze vakmensen om het over te nemen.
In onze eigen meubelmakerij maken we de meubels die we speciaal voor je ontworpen hebben van hoogwaardige materialen. Zo weten we zeker dat jouw unieke keuken, praktische garderobekast of comfortabele werkplek van topkwaliteit is. Jouw ontwerper is wekelijks in de meubelmakerij te vinden. En kan dus ‘lezen en schrijven’ met de makers van jouw maatwerkmeubel.

Wat kost zo’n maatwerkoplossing?
Na jouw akkoord op het ontwerp krijg je van ons een offerte voor de meubels die we gaan maken. Zo weet je van tevoren waar je aan toe bent.

Originele keukens

Bij een bijzonder interieur hoort een bijzondere keuken. Eentje die op maat gemaakt is voor jou en jouw huis. Met apparatuur op precies de goede plek, kasten van de juiste diepte voor jouw kookspullen en een werkblad dat zo hoog is als jij ’m wilt hebben. We leveren ook de apparatuur voor jouw droom-keuken. Bijvoorbeeld van Miele waar we partner van zijn.

Je keuken hoeft geen onderdeel te zijn van een ontwerp. Is je huis al helemaal zoals je het hebben wilt, maar ontbreekt alleen een functionele en mooie keuken? Ook dan kun je bij ons aankloppen.

Zij maken het

In Voorburg en Rotterdam kun je proefzitten op de meubels uit je ontwerp. En we helpen je er met advies over de juiste kleurcombinaties, het perfecte behang en de mooiste meubels.

Onze ontwerpers werken in de studio aan alle elementen van jouw nieuwe interieur. Ze maken de perfecte indeling, kiezen de mooiste meubels, materialen en verlichting. En maken dat tastbaar in overzichtelijke 2D- en 3D-visualisaties.

In de meubelmakerij krijgen jouw maatwerk meubels hun vorm. Onze ervaren vakmensen hebben oog voor detail en werken met de beste materialen zodat jouw meubel een leven lang mee kan.

Bij een totaalontwerp komt veel kijken. Het team op kantoor zorgt ervoor dat elke fase vlekkeloos en volgens afspraak verloopt. En verandert er iets in de planning? Dan hebben zij daar snel een oplossing voor.

Jouw meubels leveren onze Rob en Sam bij je thuis. Precies op de dag dat jij ze nodig hebt en op de plek waar ze moeten staan. En zij nemen al het verpakkingsmateriaal weer mee. Zo kun jij meteen genieten van je nieuwe interieur.