Over Femkeido

FEMKEIDO IN HET KORT

Femkeido werd in 2010 opgericht door Femke Dekker. Haar voorliefde voor kleur en inrichting groeide uit tot haar dagelijkse werk. “Ik zocht een unieke naam, na wat puzzelen schoof ik mijn voornaam vóór de afkorting van Interieur Design Ontwerp: ido dus. Femkeido was geboren”. Met een team aan enthousiaste creatievelingen runt zij een ontwerpstudio, twee fysieke winkels in Voorburg en in Hillegersberg, een blog en een online shop. De veelzijdigheid van Femkeido zorgt ervoor dat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren en inspireren!

Femkeido Interior Design
STUDIO & SHOP

Femkeido en haar team werkt dagelijks vanuit de studio & shop aan de Herenstraat in Voorburg. Kom gerust langs om kennis met ons te maken of om proef te zitten op een van je favoriete meubels. In onze winkel vind je allerlei moois voor in je interieur. Van kussens en vloerkleden tot verlichting en accessoires. Een paar van de merken die je in de Femkeido shop vind zijn HAY, Muuto, Secto Design, Normann Copenhagen en Orla Kiely. Maar je bent ook bij ons aan het juiste adres voor uniek designbehang van onze topmerken zoals Cole & Son, Ferm Living en Harlequin.

Ben je op zoek naar stoffering voor in huis of ander maatwerk? Wij werken nauw samen met een atelier en verschillende bedrijven voor maatwerk.

STAGE BIJ FEMKEIDO

Je werkzaamheden zijn divers en je vind het leuk om mee te helpen in het beheer van de webshop. Je bent flexibel en vind het niet erg om tussendoor klanten in de winkel te adviseren. Natuurlijk is het belangrijk dat je een passie voor interieur hebt, net als wij!

Wij hebben alleen plek voor stagiaires voor 6 maanden en 3de en 4de jaars

Lijkt het je leuk om bij Femkeido stage te lopen? Mail wat informatie over jezelf, je CV en het eventueel je portfolio naar femkeidostage@femkeido.com

Femkeido Interior Design - Project Overveen