Meet Kvadrat

Meet Kvadrat

Vandaag op de blog een kleine kennismaking met het merk Kvadrat. Het Deense Kvadrat is een van Europa’s toonaangevende textielfabrikanten met prachtige stoffen van hoge kwaliteit. De ontwerpen van Kvadrat worden gekenmerkt door hun eenvoud, kleur en innovatie.

Femkeido_KvadratDealer-03
Femkeido_KvadratDealer-04
Femkeido_KvadratDealer-05
Femkeido_KvadratDealer-06

Regelmatig worden er samenwerkingen aangegaan met bekende designers, kunstenaars en architecten met verrassende nieuwe collecties als resultaat. Alfredo Häberli, Peter Saville en Akira Minagawa zijn slechts een paar van de vele namen die een collectie hebben ontworpen voor Kvadrat. Maar naast hun samenwerkingen speelden ze ook een grote rol spelen in wereldberoemde architectuur projecten zoals het Museum of Modern Art in New York, het Guggenheim Museum en de Walt Disney Concert Hall in Los Angeles.

Femkeido_KvadratDealer-02
Femkeido_KvadratDealer-01

Een paar bekende stoffen van Kvadrat zijn de Hallingdal, Balder 3, de Divina Melange en de Coda. Maar het assortiment van Kvadrat is veel groter dan deze paar stoffen.

In de Femkeido Interieur projecten werkten we al eerder met de stoffen van Kvadart en vind je ze ook al terug in onze webshop. Bijvoorbeeld op deze leuke HAY About A Lounge Sofa AALS, die in dit voorbeeld gestoffeerd is met de stof Coda. Maar niet alleen voor de About a Lounge Sofa maakt HAY gebruik van Kvadrat stoffen. Ook in hun collectie kussens zie je veel stoffen van Kvadrat terugkomen. Bijvoorbeeld bij de Puzzle en de Dot Cushions.

Femkeido_KvadratHAY-AboutaLoungeSofa
Femkeido_KvadratHayCushion-03

Natuurlijk stellen we Kvadrat niet zomaar aan jullie voor. Want er is leuk nieuws te vertellen! Vanaf vandaag is Femkeido officieel dealer van Kvadrat! En dat betekend dat je vanaf nu bij ons terecht kunt voor al deze prachtige stoffen uit het assortiment van Kvadrat. Laat er je favoriete HAY bank of MUUTO stoel mee bekleden of een van onze andere designmeubelen. Maar ook wanneer je je bestaande meubel thuis graag wil laten bekleden, ben je vanaf nu bij ons aan het juiste adres. Wij bestellen graag jouw favoriete Kvadrat stof voor je.

Voor vragen en meer informatie over onze Kvadrat collectie ben je altijd welkom in onze Winkel in Voorburg. Hier staat ons team voor je klaar om te adviseren en vind je een selectie van de stoffen in onze stalenboeken.

No Comments

Post a Comment