Diensten

Femkeido Interior Design
INTERIEUR ONTWERP

Wij weten als geen ander dat woonwensen specifiek zijn en het soms lastig is om te creëren wat je voor ogen hebt. De professionals van Femkeido staan voor je klaar om daarbij te helpen. Onze missie is de perfecte balans te vinden in jullie woonwensen. Wij luisteren, tekenen en ontwerpen.
Wat ons bijzonder maakt is onze werkwijze en nazorg: een projectplan van Femkeido stopt niet wanneer we al onze ideeën hebben gepresenteerd. Het Femkeido team begeleidt en ondersteunt tot het laatste kussentje op de bank ligt. Benieuwd naar wat wij gemaakt hebben? Laat je inspireren in ons portfolio van particuliere en zakelijke projecten.

Femkeido Interior Design wordt ingezet voor de inrichting van woonhuizen, praktijken, restaurants, hotels en bedrijven.

MAATWERK

Bij Femkeido zijn we altijd bezig met het realiseren van woonwensen. Een passend interieur waarin je je helemaal thuis voelt. Daar helpen wij graag bij. Omdat elke woonwens zo specifiek is passen wij in onze interieurplannen regelmatig maatwerk toe. Een mooie manier waarmee wij tot in de kleinste details een meubel kunnen ontwerpen op basis van jullie persoonlijke voorkeur.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij horen graag van je! Een impressie van ons werk vind je op de maatwerk portfolio pagina.

Femkeido Interior Design - vila Voorburg
ADVIES IN DE WINKEL

Natuurlijk staat het Femkeido team ook voor je klaar in onze twee winkels in Voorburg en centrum Rotterdam. Laat je inspireren door de producten in onze shop, kom op je gemak door onze uitgebreide collectie behangboeken bladeren of laat je adviseren over de aankoop van een nieuw meubel.

STUDIO & SHOP VOORBURG:
Herenstraat 120
2271 CL Voorburg

STUDIO & SHOP ROTTERDAM:
Pannekoekstraat 56A
3011LJ Rotterdam

CONTACT

Wil je graag meer informatie over een van onze diensten?
Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op. Onze ontwerpers vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden en kunnen waar nodig meteen een afspraak met je maken voor een vrijblijvend intake gesprek.

Voorburg: 070 – 415 85 91
Rotterdam: 010 – 226 97 62

Femkeido Interior Design - nieuwbouwwoning Gorinchem