Diensten

Femkeido Interior Design - zelfbouwvilla Enschede
INTERIEUR ONTWERP

Wij weten als geen ander dat woonwensen specifiek zijn en het soms lastig is om te creëren wat je voor ogen hebt. De professionals van Femkeido staan voor je klaar om daarbij te helpen. Onze missie is de perfecte balans te vinden in jullie woonwensen. Wij luisteren, tekenen en ontwerpen.
Wat ons bijzonder maakt is onze werkwijze en nazorg: een projectplan van Femkeido stopt niet wanneer we al onze ideeën hebben gepresenteerd. Het Femkeido team begeleidt en ondersteunt tot het laatste kussentje op de bank ligt. Benieuwd naar wat wij ontworpen en gerealiseerd hebben? Laat je inspireren in ons portfolio.

MAATWERK

Femkeido Maatwerk geeft jou als klant de mogelijkheid om het ontwerp zo mooi en goed mogelijk uit te voeren. Ons ontwerpteam schakelt op dagelijkse basis met ons maatwerkteam om tot een zo’n goed mogelijk eindresultaat te komen.

ADVIES IN DE WINKEL

Natuurlijk staat het Femkeido team ook voor je klaar in onze twee winkels in Voorburg en centrum Rotterdam. Laat je inspireren door de producten in onze shop, kom op je gemak door onze uitgebreide collectie behangboeken bladeren of laat je adviseren over de aankoop van een nieuw meubel.

STUDIO & SHOP VOORBURG:
Herenstraat 133
2271 CD Voorburg

STUDIO & SHOP ROTTERDAM:
Pannekoekstraat 56A
3011LJ Rotterdam

CONTACT

Wil je graag meer informatie over een van onze diensten?
Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op. Onze ontwerpers vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

Voorburg: 070 – 415 85 91
Rotterdam: 010 – 226 97 62