Behang inspiratie: combineren

Behang inspiratie: combineren

Femkeido_BehangInspiratie-02
Femkeido Behang Inspiratie Harlequin

Dat wij bij Femkeido ontzettend gek zijn op behang was je misschien al eerder opgevallen! Printjes, vogels, palmen en een flinke hoeveelheid kleur. Het is vaak ook een inspiratiebron op zich in onze interieurprojecten. Want met één wandje behang kan je vaak je ruimte al een complete metamorfose geven.

Ons assortiment in de webshop wordt continue aangevuld met de nieuwste collecties en we blijven nieuwe trends en ontwerpen op de voet volgen. En stiekem willen we dat jullie net zo enthousiast worden over behang als wij! Daarom zullen we de komende week regelmatig een blog gaan schrijven met verschillende onderwerpen die aan bod komen in de categorie behang inspiratie. Met naast heel veel inspiratie ook de nodige praktische tips. We laten jullie graag welke opties er allemaal zijn in het toepassen van behang.

We trappen af met behang inspiratie over het combineren van meerdere soorten behang. De combinatie van het Kabala behang uit de Amazilia Wallpaper collectie van Harlequin vinden wij een echte topper. Er wordt gebruik gemaakt van twee soorten behang met hetzelfde patroon, maar in een andere kleur. Op deze manier maak je jouw behang nog unieker.

Femkeido_BehangInspiratie-03
Femkeido_BehangInspiratie-01

Ook de behangrand mag nog altijd. Combineer de Scaramouche behangrand van Cole & Son met bijvoorbeeld het Stars patroon uit de Whimsical collectie. Maar je kan hem ook gebruiken om lambrisering extra mee te benadrukken zoals bij het Butterflies & Dragonflies behang op het voorbeeld hier boven.

Femkeido_BehangInspiratie-04
Femkeido Christian Lacroix behang inspiratie

Deze samenstelling van Christian Lacroix is niet voor iedereen weggelegd, maar geeft precies weer op welke manier behang ons kan inspireren. Want soms is het juist mooi om geen gehele wand te behangen, maar juist te kiezen om een paneel te bedekken. Op deze manier kan je de nadruk leggen op bijzondere details in je huis.

No Comments

Post a Comment