Team

HET FEMKEIDO TEAM
Femke Dekker - ter Meulen
Femke is de oprichtster van Femkeido. Haar passie voor design, inrichting, kleur en fotografie komen hier samen in de drie verschillende Femkeido labels: de ontwerpstudio, de online shop en de Femkeido interieur blog. In 2010 werd Femkeido opgericht. Mooi en comfortabel wonen begon voor Femke als een passie en groeide uit tot haar dagelijkse werk. Inmiddels is Femkeido een echt begrip in de interieurwereld. Femke’s doel is om van jouw huis een passend en comfortabel thuis te maken, waar creativiteit en kleur voorop staan.
Sara Veldman
Sara is als Interieur Designer dagelijks bezig met projecten die zij samen met Femke oppakt. Sinds jongs af aan heeft zij al een grote passie voor meubelontwerp. Ze studeerde Interieur architectuur aan de Artez Academie in Zwolle en werkt sinds twee jaar voor Femkeido in Voorburg. Sara is een zeer getalenteerde ontwerper en tekenaar. Waar Femke kan toveren met kleur en stijl, verzorgt Sara voor de praktische kant van de projecten. Ze adviseert in de juiste ruimteverdeling en laat met haar tekeningen adviezen tot leven komen. Daarnaast zorgt zij er graag voor dat de uitvoering van jullie project op rolletjes zal lopen.
Femkeido Team
Eline Snijders
Eline is het vaste gezicht in onze Studio en Shop in Hillegersberg. Ze is afgestudeerd als Industrieel Ontwerper, met extra vakken op Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft. Interieurdesign is voor haar waar Industrieel Ontwerpen en Bouwkunde samenkomen. Bij Femkeido helpt Eline mensen graag helemaal blij te worden van hun huis, zowel in de winkel als met projecten met tekeningen.
Saskia van den Bosch
Saskia is van jongs af aan al bezig met interieur. Na haar opleiding aan het HMC heeft ze bij verschillende bedrijven gewerkt om meer ervaring op te doen binnen de branche. Klanten enthousiasmeren met haar eigen enthousiasme voor mooie producten en goede ontwerpen is haar passie. Al lange tijd was Saskia fan van Femkeido en natuurlijk vinden wij het net zo leuk als haar dat ze ons team komt versterken! Saskia zal bij Femkeido met name aan de slag gaan als ontwerper. Waarbij ze zal adviseren, meewerkt aan het tekenen en realiseren van projecten.
Femkeido Team - Rolinca
Rolinca Kooren
Na twee fijne en leerzame stages bij Femkeido bleef Rolinca bij ons werken. Met heel veel plezier werkt ze mee aan projecten, geeft ze adviezen aan klanten en is ze op zaterdag een vast gezicht in de shop Voorburg. “Dat ik mijn passie voor interieur kwijt kan bij Femkeido en kan zorgen voor blije klanten maakt mij gelukkig!”
Debby van Buuren
Met een merkwaardige liefde voor design én cijfers is Debby bij Femkeido op de ideale plek beland. Sinds korte tijd is ze verantwoordelijk voor een groot stuk van het financiële en logistieke deel binnen het team, maar met jarenlange winkel- en ontwerpervaring zul je haar zeker ook in de winkel tegenkomen.
Femkeido Team Voorburg - Sigrid Oomen
Sigrid Oomen
Sigrid is de Studio Manager in Voorburg. Een passie voor interieur, gevoel voor kleur en materiaal en gek op mooie producten: voor Sigrid komt dit allemaal samen bij Femkeido. Voeg daarbij een dosis aanpakken en klanten enthousiast maken met mooie combinaties voor in het interieur en Sigrid zit op haar plek als vaste gezicht in Voorburg. Na het behalen van haar diploma op De Willem De Kooning Academie te Rotterdam en na enige werkervaring op zak heeft ze haar plek gevonden bij Femkeido.
Femkeido Alinda
Alinda Lam
Alinda volgt de opleiding Kleur- en Interieur Adviseur op het Nimeto in Utrecht. De stage die ze bij Femkeido volgt is onderdeel van haar afstudeerjaar, waarna ze graag doorgaat naar het HBO. Alinda gaat tijdens haar stage studiowerk combineren met werk in de winkel. Ze heeft een passie voor meubels en stoffen. In haar vrije tijd werkt ze graag in de horeca. De combinatie van advies en inhoudelijke projecten spreekt haar het meest aan. Ze zal tot januari 2017 bij Femkeido stage lopen.
Femkeido team - Milou
Milou Curvers
Milou liep tijdens haar studio aan de Willem de Kooning Academie stage in onze studio. Inmiddels is ze afgestudeerd als Grafisch Ontwerpster en komt ze ons nog regelmatig versterken. Ze verzorgt onze grafische uitingen en werkt mee aan het blog en projecten. Ze heeft een voorliefde voor fotografie en dat is op haar Mevrouw Knot blog goed te zien.
Femkeido Team - Lauren
Lauren Mac-Intosch
Lauren is 18 jaar oud en tweedejaars student op het HMC waar zij de opleiding tot interieuradviseur volgt. Tekenen is haar passie en het maakt haar dolgelukkig om creatieve ideeën te delen. Ze kijkt er erg naar uit om tijdens haar stage periode ervaring op te doen bij Femkeido. Ze is fan van de Scandinavische stijl en het lijkt haar dan ook erg leuk om deze te gaan toepassen in projecten. Na haar studie aan het HMC wilt ze nog graag een HBO studie gaan volgen.
Femkeido Team - Marlous
Marlous Hofman
Marlous studeert Ruimtelijke vormgeving en presentatie op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Ze zit in haar derde leerjaar en begint na dit schooljaar aan haar afstuderen. Ze wil daarna graag nog een HBO opleiding volgen. Ze vind het heerlijk om ruimtes in te richten, te ontwerpen en eigen meubels vorm te geven. Tijdens haar stage bij Femkeido wil ze graag veel leren over de projecten die Femkeido ontwerpt en merken die worden verkocht in onze shop.
Femkeido Team - Meike
Meike Koopman
Meike was als klein meisje al bezig met het doorbladeren van woontijdschriften waarmee ze plattegrondjes deed maken. Die liefde voor interieur is er altijd in blijven zitten en zo kwam ze terecht op het HMC in Rotterdam. Voor haar afstudeerstage komt ze ons Femkeido team versterken. Ze ze wordt net als ons ontzettend blij van kleurgebruik en gaat naast veel leren ons helpen dit toe te passen in de projecten waar we aan werken. Na dit examenjaar wilt ze nog graag verder studeren, maar welke opleiding dat precies gaat worden weet ze nog niet.
Femkeido Team - Pauline
Pauline Hoving
Pauline zit in haar laatste jaar van de opleiding Kleur- en Interieurvormgeving. Dit doet ze in Zwolle aan het Cibap Vakcollege. Deze opleiding heeft haar laten inzien hoe goed interieurvormgeving bij haar past en hoe blij ze wordt van alles wat met interieur en design te maken heeft. Tijdens haar stage bij Femkeido wil ze graag meer leren over producten en merken waardoor ze nog beter wordt in het ontwerpen en inrichten van woningen. En daar hebben wij alle vertrouwen in!
Femkeido Team - Neline
Néline Bechtum
Néline is vierdejaars student aan het Hout- en Meubileringscollege en studeert dit jaar af als interieuradviseur. Tijdens haar opleiding aan het HMC heeft ze veel geleerd over haar grootste interesse; het interieur. Deze kennis wil ze nu gaan uitbreiden en toepassen tijdens haar afstudeerstage bij Femkeido in Rotterdam. Hier hoopt ze veel te leren over het juiste kleurgebruik en interieuradvies. Haar favoriete woonstijl is stoer Scandinavisch, gecombineerd met persoonlijke spullen. Een stijl die goed aansluit bij Femkeido!