Team

HET FEMKEIDO TEAM
Femke Dekker - ter Meulen
Femke is de oprichtster van Femkeido. Haar passie voor design, inrichting, kleur en fotografie komen hier samen in de drie verschillende Femkeido labels: de ontwerpstudio, de online shop en de Femkeido interieur blog. In 2010 werd Femkeido opgericht. Mooi en comfortabel wonen begon voor Femke als een passie en groeide uit tot haar dagelijkse werk. Inmiddels is Femkeido een echt begrip in de interieurwereld. Femke’s doel is om van jouw huis een passend en comfortabel thuis te maken, waar creativiteit en kleur voorop staan.
Sara Veldman
Sara is als Senior Interieur Designer dagelijks bezig met projecten die zij samen met Femke oppakt. Sinds jongs af aan heeft zij al een grote passie voor meubelontwerp. Ze studeerde Interieur architectuur aan de Artez Academie in Zwolle en is inmiddels een vertrouwd gezicht in het Femkeido team. Sara is een zeer getalenteerde ontwerper en tekenaar. Waar Femke kan toveren met kleur en stijl, verzorgt Sara voor de praktische kant van de projecten. Ze adviseert in de juiste ruimteverdeling en laat met haar tekeningen adviezen tot leven komen. Daarnaast zorgt zij er graag voor dat de uitvoering van jullie project op rolletjes zal lopen.
Debby van Buuren
Met een merkwaardige liefde voor design én cijfers is Debby bij Femkeido op de ideale plek beland. Debby is verantwoordelijk voor een groot stuk van het financiële en logistieke deel binnen het team. Maar met haar jarenlange winkel- en ontwerpervaring zul je haar zeker ook zo nu en dan in de winkel tegenkomen.
Femkeido Saskia
Saskia van den Bosch
Saskia is een van onze interieurontwerpers die met veel passie werkt aan de mooiste projecten voor onze klanten. Sinds jongs af aan is Saskia al bezig met interieur. Na haar opleiding aan het HMC heeft ze bij verschillende bedrijven gewerkt om meer ervaring op te doen binnen de branche. Inmiddels is ze niet meer weg te denken in ons team bij Femkeido.
Femkeido Anouk
Anouk Lindgreen
Anouk is een van onze interieurontwerpsters. Van jongs af aan is ze al creatief bezig met fotografie en tekenen. Na haar opleiding op het HMC heeft ze de opleiding Small Business en Retail Management gevolgd om zo ook de andere kant van een bedrijf te leren kennen. Haar grootste passie ligt nog steeds bij het ontwerpen. En met haar liefde voor Scandinavisch design, kleurrijke interieurs en mooie vormen zit ze bij Femkeido helemaal op haar plek!
Femkeido Team - Karijn
Karijn van Brink
Karijn is ons nieuwe gezicht in de studio & shop in Hillegersberg Rotterdam. Karijn heeft meer dan 15 jaar gewerkt als freelance stylist en artdirector voor multimedia en film. In plaats van sets op te bouwen en binnen een paar dagen weer af te breken, ontwerpt ze nu graag interieurs waar je lang plezier van hebt. Haar ideale huis is comfortabel en praktisch. Liefst met een mix van modern & klassiek en oud & nieuw.
Femkeido Team - Pauline
Pauline Hoving
Pauline is een van onze interieur ontwerpers. Ze is vers afgestudeerd aan de opleiding Kleur- en Interieur vormgeving in Zwolle en wij vinden het onwijs leuk dat ze ook na haar opleiding ons blijft versterken. Tijdens haar stageperiode bij Femkeido heeft ze veel nieuwe kennis op gedaan over producten en materialen en dat past ze graag toe in haar ontwerpen. Met haar kracht voor mooie kleurencombinaties past Pauline als geen andere bij het Femkeido team!