Team

HET FEMKEIDO TEAM
Femke Dekker - ter Meulen
Femke is de oprichtster van Femkeido. Haar passie voor design, inrichting, kleur en fotografie komen hier samen in de drie verschillende Femkeido labels: de ontwerpstudio, de online shop en de Femkeido interieur blog. In 2010 werd Femkeido opgericht. Mooi en comfortabel wonen begon voor Femke als een passie en groeide uit tot haar dagelijkse werk. Inmiddels is Femkeido een echt begrip in de interieurwereld. Femke’s doel is om van jouw huis een passend en comfortabel thuis te maken, waar creativiteit en kleur voorop staan.
Sara Veldman
Sara is als Senior Interieur Designer dagelijks bezig met projecten die zij samen met Femke oppakt. Sinds jongs af aan heeft zij al een grote passie voor meubelontwerp. Ze studeerde Interieur architectuur aan de Artez Academie in Zwolle en werkt sinds twee jaar voor Femkeido in Voorburg. Sara is een zeer getalenteerde ontwerper en tekenaar. Waar Femke kan toveren met kleur en stijl, verzorgt Sara voor de praktische kant van de projecten. Ze adviseert in de juiste ruimteverdeling en laat met haar tekeningen adviezen tot leven komen. Daarnaast zorgt zij er graag voor dat de uitvoering van jullie project op rolletjes zal lopen.
Femkeido Team
Eline Snijders
Eline is het vaste gezicht in onze Studio en Shop in Hillegersberg. Ze is afgestudeerd als Industrieel Ontwerper, met extra vakken op Bouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft. Interieurdesign is voor haar waar Industrieel Ontwerpen en Bouwkunde samenkomen. Bij Femkeido helpt Eline mensen graag helemaal blij te worden van hun huis, zowel in de winkel als met projecten met tekeningen.
Saskia van den Bosch
Saskia is een van onze interieurontwerpers die met veel passie werkt aan de mooiste projecten voor onze klanten. Sinds jongs af aan is Saskia al bezig met interieur. Na haar opleiding aan het HMC heeft ze bij verschillende bedrijven gewerkt om meer ervaring op te doen binnen de branche. Al lange tijd fan van Femkeido is nu zelf onderdeel van ons team. En daar zijn we ontzettend blij mee!
Femkeido Rolinca
Rolinca Kooren
Na drie fijne en leerzame stages bij Femkeido bleef Rolinca bij ons werken. Met heel veel plezier werkt ze mee aan projecten, geeft ze adviezen aan klanten en is ze op zaterdag een vast gezicht in de shop Rotterdam. Werken bij Femkeido vindt ze een feestje!
Debby van Buuren
Met een merkwaardige liefde voor design én cijfers is Debby bij Femkeido op de ideale plek beland. Debby is verantwoordelijk voor een groot stuk van het financiële en logistieke deel binnen het team. Maar met haar jarenlange winkel- en ontwerpervaring zul je haar zeker ook zo nu en dan in de winkel tegenkomen.
Femkeido Team Voorburg - Sigrid Oomen
Sigrid Oomen
Sigrid is de Studio Manager in Voorburg. Een passie voor interieur, gevoel voor kleur en materiaal en gek op mooie producten: voor Sigrid komt dit allemaal samen bij Femkeido. Voeg daarbij een dosis aanpakken en klanten enthousiast maken met mooie combinaties voor in het interieur en Sigrid zit op haar plek als vaste gezicht in Voorburg. Na het behalen van haar diploma op De Willem De Kooning Academie te Rotterdam en na enige werkervaring op zak heeft ze haar plek gevonden bij Femkeido.
Femkeido Alinda
Alinda Lam
Alinda volgt de opleiding Kleur- en Interieur Adviseur op het Nimeto in Utrecht. De stage die ze bij Femkeido volgt is onderdeel van haar afstudeerjaar, waarna ze graag doorgaat naar het HBO. Alinda gaat tijdens haar stage studiowerk combineren met werk in de winkel. Ze heeft een passie voor meubels en stoffen. In haar vrije tijd werkt ze graag in de horeca. De combinatie van advies en inhoudelijke projecten spreekt haar het meest aan. Ze zal tot januari 2017 bij Femkeido stage lopen.
Femkeido team - Milou
Milou Curvers
Milou liep tijdens haar opleiding aan de Willem de Kooning Academie stage in onze studio in Voorburg. Inmiddels is ze afgestudeerd als Grafisch Ontwerpster en komt ze het Femkeido team wekelijks nog een paar dagen versterken. Ze verzorgt onze grafische uitingen en werkt mee aan het blog en onze projecten. Ze heeft een voorliefde voor fotografie en dat is op haar Mevrouw Knot blog goed te zien.
Femkeido Team - Marlous
Marlous Hofman
Marlous studeert Ruimtelijke vormgeving en presentatie op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Ze zit in haar derde leerjaar en begint na dit schooljaar aan haar afstuderen. Ze wil daarna graag nog een HBO opleiding volgen. Ze vind het heerlijk om ruimtes in te richten, te ontwerpen en eigen meubels vorm te geven. Tijdens haar stage bij Femkeido wil ze graag veel leren over de projecten die Femkeido ontwerpt en merken die worden verkocht in onze shop.
Femkeido Team - Pauline
Pauline Hoving
Pauline zit in haar laatste jaar van de opleiding Kleur- en Interieurvormgeving. Dit doet ze in Zwolle aan het Cibap Vakcollege. Deze opleiding heeft haar laten inzien hoe goed interieurvormgeving bij haar past en hoe blij ze wordt van alles wat met interieur en design te maken heeft. Tijdens haar stage bij Femkeido wil ze graag meer leren over producten en merken waardoor ze nog beter wordt in het ontwerpen en inrichten van woningen. En daar hebben wij alle vertrouwen in!
Femkeido Eline
Eline de Kruis
Eline is onze nieuwe stagiaire in de Femkeido shop. Ze volgt de opleiding tot interieuradviseur aan het HMC in Rotterdam. Tijdens haar stageperiode wil ze graag meer kennis en ervaring op doen over de verschillende merken die Femkeido aanbiedt. Ze houdt erg van de Scandinavische woonstijl en hoopt veel klanten te kunnen adviseren bij hun aankopen die net zo enthousiast als haarzelf worden van al dat moois.
Femkeido Lotte
Lotte de Vries
Dit is Lotte, 20 jaar oud en ze zit in het derde leerjaar van het HMC in Rotterdam. Hier volgt ze de opleiding tot Interieuradviseur. Deze stageperiode komt Lotte het team van Femkeido versterken en wil ze graag meer meubel- en productkennis gaan opdoen. Werken met programma’s als Sketchup doet Lotte erg graag. Daarnaast vind ze het heerlijk om op Pinterest meer inspiratie op te doen voor projecten of voor haarzelf.
Femkeido Nina
Nina Hennep
Nina is 18 jaar oud en zit op het Hout- en meubileringscollege waar zij de opleiding Interieuradviseur volgt. Als sinds kleins af aan is ze dol op interieur en wordt ze ontzettend blij van al dat kleurgebruik bij Femkeido! Haar doel tijdens haar stageperiode bij Femkeido is dan ook om dit te leren gebruiken bij de projecten waarbij ze gaat helpen.
Femkeido Tess
Tess Wieringa
Tess is 18 jaar oud en volgt de opleiding Interieuradviseur op het HMC in Rotterdam. Van jongs af aan is ze al bezig met het maken van sfeercollages en tekeningen. Deze opleiding past dan ook perfect bij haar. Tijdens haar stageperiode bij Femkeido wil ze graag meer kennis op doen van de producten en het adviseren van onze klanten. Tess houdt erg van de Scandinavische sfeer en hoopt jullie daar net zo enthousiast over te maken. Na haar studie wil ze graag Mediastyling gaan doen op het Artemis.
Femkeido Sanne
Sanne Drenth
Sanne gaat voor de tweede keer stage lopen bij Femkeido. Ze studeert aan het HMC in Rotterdam en zit op dit moment in het derde leerjaar voor interieur advisering. De vorige periode heeft ze het super naar haar zin gehad en heel veel kennis op gedaan! Ze kijkt er naar uit om weer lekker aan de slag te gaan bij Femkeido in Rotterdam.